Mijn favorieten

Over Ons

Mullens Makelaars is een persoonlijk, actief en onafhankelijk makelaarskantoor dat zich richt op de Westelijke Mijnstreek, dat wil zeggen het gebied in en rondom Sittard-Geleen, Susteren, Stein, Beek en Schinnen. Mede door deze lokale specialisatie heeft het kantoor zich ontwikkeld tot een van de meest vooraanstaande kantoren. Andere facetten die hebben bijgedragen tot de groei van MullensMakelaars liggen op het vlak van vernieuwing en marktbenadering. Ons NVM lidmaatschap staat garant voor deskundigheid en de hoogste kwaliteitseisen.

Vernieuwing en marktbenadering
Wij adverteren met ons woningaanbod met fullcolor pagina's in het maandblad "Woon" en de dagbladen De Limburger en het Limburgs Dagblad. Internet is steeds belangrijker geworden voor woningzoekenden om hun droomhuis te vinden. Door de toename van het woningaanbod is het van het grootste belang dat uw woning op de best mogelijke wijze gepresenteerd wordt. Als NVM lid kunnen wij u topposities met uitgebreide mogelijkheden en veel foto's op de meestbezochte woonsite Funda garanderen.
Onze website is geheel vernieuwd en maakt het mogelijk om met de modernste technieken te werken. Interactieve plattegronden,veel grote foto's, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Maak een afspraak bij u thuis of bij ons op kantoor en laat u vrijblijvend informeren.

Van iedere woning maken wij een complete presentatie met diverse foto’s. Op deze wijze kunnen gegadigden een juist beeld krijgen van de woning, nog voordat een bezichtiging plaatsvindt. De verkopers weten dan ook, dat iemand die na een afspraak met ons komt binnenwandelen al goed op de hoogte is. Kortom: wij halen alleen daadwerkelijk geïnteresseerden over uw vloer.

Stille verkoop
Wij waren de eersten die zich serieus gingen bezighouden met Stille Verkoop. Inmiddels hebben veel van onze gewaardeerde collega's die werkwijze overgenomen, maar als geen ander weten wij hoe dit systeem werkt. Bij Stille Verkoop komt er geen bord in uw tuin, ook wordt er niet met adres geadverteerd. Wel zullen de woningzoekenden die zich bij ons hebben gemeld voor een woning geattendeerd worden op uw woning. Een dergelijke Stille Verkoop kan wat langer duren dat een normale verkoop, maar het gaat er natuurlijk wel heel wat rustiger en vaak ook prettiger aan toe.

Kies voor vernieuwing, kies voor een stevige marktbenadering, kies voor de beste verkoopvoorwaarden, kies voor MullensMakelaars.