Mijn favorieten

Verkoop

U denkt erover om uw woning te gaan verkopen?
De eerste stap die gezet wordt is natuurlijk een vrijblijvend verkoopgesprek. Frans Mullens, register makelaar-taxateur, komt persoonlijk uw woning bezichtigen en zal u informeren hoeveel geld het object in de huidige markt kan opbrengen. Tevens zullen onze aantrekkelijke verkoopvoorwaarden worden doorgesproken en er zal een advies worden gegeven over de te volgen verkoopmethode.

Indien u besluit met MullensMakelaars in zee te gaan, volgen enige formaliteiten. Onder meer wordt een duidelijke bemiddelingsopdracht opgesteld zonder kleine lettertjes, komt onze verkoopstyliste bij u langs om uw woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor kopers en wordt er door een professionele fotograaf fotopresentatie gemaakt van uw woning.


Welke verkoopmethode volgt MullensMakelaars?
• Wij adverteren met paginagrote fullcolor pagina's in het maandblad "Woon" en dagbladen De Limburger en Limburgs Dagblad.
• Op onze website staan alle woningen volledig gepresenteerd met veel grote foto's.
• Van elke woning is er een fotopresentatie in de etalage van ons kantoor, gesitueerd aan de Rijksweg Noord 2a te Geleen.
• Elke woning wordt aangemeld bij de websites van Funda, Jaap en Woonplein Limburg. Ons NVM lidmaatschap garandeert u een toppositie op Funda met veel aanvullende mogelijkheden zoals plattegronden, uitgebreide informatie en veel grote foto's.

Algemene Voorwaarden NVM